Peroni x Roetz

De Limited Edition Peroni x Roetz fiets is een stijlvolle rit die je wendbaarheid en comfort biedt in de stad en daarbuiten. Het circulaire stalen frame heeft een Peroni blauwe kleur. Iedere fiets uit deze oplage van 85 exemplaren is net even anders dankzij het sociale upcycle-proces die frames en mensen een tweede kans geeft.  

lees verder

WIN EEN CHEF AAN HUIS

Jij nodigt je vrienden uit, wij regelen de rest!

De chef van Pesca komt samen met een gastheer/gastvrouw een stijlvol diner bij jou thuis verzorgen. Zij regelen het diner én alles wat daarbij hoort. Zodat jij alle tijd hebt om van het moment te genieten.

Peroni x Boretti

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. Dit stijlvolle merk sluit perfect aan bij Peroni Nastro Azzurro, een premium Italiaans bier dat staat voor stijl, passie en flair. Gebrouwen met de beste hop, voorjaarsgerst en het exclusieve Nostrano dell’Isola mais. Het resultaat is een verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s. Zo past Peroni perfect bij Italiaanse gerechten of een stijlvol aperitivo gemaakt op jou Boretti Tonello barbecue.  

lees verder

Roncato x Peroni

Roncato is een familiebedrijf dat al meer dan drie generaties bestaat en is opgericht in de jaren dat Italiaans design en mode op de internationale markt kwam. Passie voor ambachtelijke details, een uitmuntende productie en continu onderzoek naar innovatie zijn de leidende waarden van een merk dat volledig toegewijd is aan het creëren van producten met de hoogste kwaliteit.

lees verder

NØLSON x Peroni

In de levendige Pijp in Amsterdam is NØLSON dé specialist in herenbasics. De bruisende buurt sluit perfect aan bij de moderne uitstraling van NØLSON, terwijl de aanwezigheid van Peroni een vleugje Italiaanse flair aan de winkelervaring toevoegt.

lees verder

ANNA + NINA

In hartje Pijp vind je de leukste concept stores. ANNA + NINA, is een initiatief van creatievelingen Anna en Nina (what’s in a name). In de concept store wisselt het aanbod regelmatig en dat maakt het een spot om vaker langs te wippen. Hoe de twee hun shop zelf omschrijven?

lees verder
overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.