Peroni Nastro Azzurro x Roetz

De Limited Edition Peroni x Roetz fiets is een stijlvolle rit die je wendbaarheid en comfort biedt in de stad en daarbuiten. Het circulaire stalen frame heeft een Peroni blauwe kleur. Iedere fiets uit deze oplage van 85 exemplaren is net even anders dankzij het sociale upcycle-proces die frames en mensen een tweede kans geeft.  

Doe mee met de actie via deze link!


Ambachtelijk en duurzaam

Jaarlijks worden er een miljoen fietsen afval. Samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, gebruikt Roetz afgedankte frames om weer nieuwe retro stadsfietsen van te maken. Zo krijgen mensen en fietsen een tweede kans en maken we samen de wereld een stukje duurzamer en inclusiever. Bovendien kun je de fiets aanpassen naar jouw stijl door verschillende modellen te configureren naar jouw wensen.

Wil je je fiets het liefst zo licht mogelijk houden? Laat dan de dragers achterwege. Wil je opvallen met unieke houten spatborden? Of wil je een stijlvol metalen mandje voorop voor je boodschappen? Het is allemaal mogelijk. Zelfs de kleur kun je aanpassen naar jouw voorkeur. 

 

Bekijk het hier
overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.