Peroni Nastro Azzurro x Boretti

Italian nights… wie droomt daar niet bij weg?

Creëer met Boretti een speciale plek, waar men geniet, elkaar ontmoet en herinneringen maakt onder het genot van de verfrissende Italiaanse smaak van Peroni Nastro Azzurro.

Bij aankoop van een multipack Peroni Nastro Azzurro maak je tot en met zondag 21 mei elke dag kans op een Tonello BBQ van Boretti. 

Doe mee met de actie via deze link!


Italiaanse lifestyle

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. Dit stijlvolle merk sluit perfect aan bij Peroni Nastro Azzurro, een premium Italiaans bier dat staat voor stijl, passie en flair. Gebrouwen met de beste hop, voorjaarsgerst en het exclusieve Nostrano dell’Isola mais. Het resultaat is een verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s. Zo past Peroni perfect bij Italiaanse gerechten of een stijlvol aperitivo gemaakt op jou Boretti Tonello barbecue.  

De Tonello is met zijn compacte design een uniek model uit Boretti's Collezione Giardino. Het gietijzeren grillrooster geeft je gerechten de mooiste grillstrepen en door zijn formaat neem je de BBQ gemakkelijk overal mee naartoe. Je ontvangt deze Industriële krachtpatser mét bijpassende hoes. 

Bezoek de website van Boretti en bekijk hun volledige assortiment aan stijlvolle producten!

Creƫer de Italiaanse lifestyle in eigen tuin met de stijlvolle BBQ van Boretti en de verfrissende smaak van Peroni Nastro Azzurro.
overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.