De smaak van Italiƫ

In 1963 had de Peroni familie een visie: een bier creëren dat symbool staat voor de traditie van Italiaans vakmanschap, passie en flair. Zo ontstond Peroni Nastro Azzuro. Met flair en aandacht gebrouwen door drie generaties meesterbrouwers, van alleen de beste ingrediënten, zoals het exclusieve Nostrano dell’Isola. Het resultaat is een stijlvol verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s en is perfect te combineren bij de borrel of in combinatie met Italiaanse gerechten. Salute!

SCROLL

Peroni Nastro Azzurro

Een premium Italiaans bier dat staat voor stijl, passie en flair. Gebrouwen met de beste hop, voorjaarsgerst en het exclusieve Nostrano dell'Isola mais. Het resultaat is een stijlvol verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s. Dit stijlvolle bier is perfect te combineren bij de borrel of in combinatie met Italiaanse gerechten. Salute! 

 

 

Peroni Nastro Azzurro 0.0%

Een premium alcoholvrij bier uit Italië. Met Peroni Nastro Azzurro 0.0% krijg je dezelfde verfrissende smaak met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma's. Zodat je vol kunt genieten van dezelfde mooie momenten in het leven, met 0.0% alcohol.

Het verhaal

Peroni wordt al sinds 1963 in Italië gebrouwen - en nog altijd volgens origineel recept. In het Rome van de jaren zestig ontstond Birra Peroni uit liefde voor Italiaans vakmanschap, passie en flair. Geïnspireerd door La Dolce Vita groeide het samen met luxueuze mode- en designhuizen uit tot een Italiaans stijlicoon. Speciaal gebrouwen voor de liefhebber van stijl, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor een subtiel sprankelende en frisse smaak.  

overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.