roncato

Roncato is een familiebedrijf dat al meer dan drie generaties bestaat, opgericht in de jaren dat Italiaans design en mode op de internationale markt kwam. Ze ontwerpen, produceren en verkopen een breed scala aan producten voor reizigers maar ook voor dagelijks gebruik. Ze focussen zich op de wensen en behoeften van klanten door producten aan te bieden die door innovatie, functionaliteit, comfort en design worden gekenmerkt.

Roncato en Peroni zijn een perfecte match: beiden staat ze voor de hoogste kwaliteit, stijl, design en een passie voor het leven – en dan hebben we het nog niet eens over het echte Italiaanse erfgoed van beide merken. Aandacht voor detail, een uitstekende productie en een constante drang naar innovatie zijn de belangrijkste pijlers van dit merk dat staat voor de beste ‘Made in Italy’ kwaliteit.

Bij Roncato vind je naast stijlvolle koffers ook allerlei andere producten die je nodigt hebt voor onderweg. Van rugzakken tot laptoptassen en van handtassen tot de mooiste accessoires. Alles wat je nodig hebt om te leven met passie en flair.

Bezoek de website van Roncato en bekijk hun volledige assortiment aan stijlvolle producten!

roncato
roncato
roncato
roncato
overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.