Peroni Nastro Azzurro 0.0% & Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™
Peroni Nastro Azzurro 0.0% & Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™

Feel the passion inside

Peroni Nastro Azzurro 0.0% presents: Il Pitstop

Peroni Nastro Azzurro 0.0% is de officiële partner van het Aston Martin Aramco Cognizant F1™ Team! Het nieuwe concept "IL PITSTOP" brengt de passie van de F1™-garage naar verschillende steden in Europa. Fans worden ondergedompeld in de beelden, geluiden en geuren van de teamgarage en kunnen de frisse Italiaanse smaak van Peroni Nastro Azzurro 0.0% op een unieke manier uitproberen!

Gasten krijgen de kans om de auto van het Aston Martin F1™ Team van dichtbij en in levende lijve te bekijken terwijl ze deel kunnen nemen aan een pitstop challenge. Ook kunnen ze met een unieke soundscape-ervaring meemaken hoe het is in de garage wanneer de AMR22 de Il Pitstop wordt binnengereden.

Het is een Europese tour die u niet mag missen. Te ervaren in Nederland bij Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Iedereen is welkom om de passie te voelen binnen het Aston Martin F1™ Team met Peroni Nastro Azzurro 0.0%, zodat u elk moment kunt beleven. Bezoek de experience van 1 t/m 4 september.

Peroni Nastro Azzurro 0.0% & Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™
rendering-il-pitstop

1-4 september

Westfield Mall of the Netherlands

Kom de Aston Martin F1™ Team (replica) race-auto in het echt bewonderen bij de Westfield Mall of the Netherlands van 1 t/m 4 september.

Openingstijden

De locatie van Il Pitstop is aan de westkant bij de hoofdentree van Westfield Mall of the Netherlands, parking 1.

 

 

 

Donderdag 1 september 
10:00 - 20:00 uur

Vrijdag 2 september 
10:00 - 20:00 uur

Zaterdag 3 september 
10:00 - 20:00 uur

Zondag 4 september 
12:00 - 18:00 uur
 

AMF1 cap

Doe mee met de Il Pitstop challenge

Win een gesigneerde pet

Tijdens de activatie kun jij mee doen met de 'IL PITSTOP challenge' hierin moet je als een echt pitstop-teamlid zo snel mogelijk een band wisselen! Door het inleveren van je contactgegevens maak jij kans op 1 van de 30 door Aston Martin F1™ Team gesigneerde petten!

Voor de actievoorwaarden voor deelname klik hier

Bekijk de video

Feel the passion inside

Slechts 20% van de fans heeft in de afgelopen 5 jaar een Grand Prix bijgewoond. Wij willen de passie uit de paddock en in het leven van de mensen brengen.

Peroni Nastro Azzurro 0.0% & Aston Martin F1™ Team willen de passie losmaken die werd tegengehouden: om de sport toegankelijker, inclusiever en uitnodigender te maken.

We willen dat iedereen de passie van binnen voelt en elk moment kan beleven.

overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.