FOODELICIOUS

Een dagje in Rotterdam? Dan mag je Foodelicious niet overslaan! Het is een winkel vol lekkers; denk aan speciale oliën, azijn, delicatessen en chocolade.
Achter elk product zit een mooi verhaal en een persoonlijk contact met de maker, om de hoogste kwaliteit en smaak te behouden. Zo importeren ze hun olie en azijn zelf bij de boeren uit heel Europa. Hun geweldige mango azijn wordt gemaakt van puur mango sap, wat zorgt voor de pure en zoete smaak van deze zomerse azijn. Heerlijk voor over een salade met kip, maar ook in combinatie met avocado.


Ook hun delicatessen zijn met veel liefde gemaakt. Zo bestaat het recept voor de Grissini met zeezout al meer dan 150 jaar, en deze wordt nog steeds met de hand op ambachtelijke wijze gemaakt. Een andere favoriet zijn de pappardelle van La Campofilone uit Italië, die gemaakt wordt van ei en durum tarwe. Het deeg wordt op een lage temperatuur gekneed, en daarna langzaam gedroogd. Het resultaat is een geweldige verse pasta, die met een paar mooie ingrediënten (denk bijvoorbeeld aan tomaten, ansjovis, zwarte olijven en kappertjes) helemaal tot zijn recht komt als heerlijk zomergerecht.

Naast de mooie smaken uit Europa zoeken ze het ook dichterbij huis, en hebben dus ook allerlei lekkere producten uit Rotterdam en omstreken in de winkel staan.

Foodelicious, Mariniersweg 47, Rotterdam

www.foodelicious.nl

Meer Explore
foodelicious
foodelicious
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.