Nieuw: Peroni Mais Croccante

Wat maakt een borrel compleet? Iets om te happen! Daarom komt Peroni met de perfecte borrelcombinatie. Vanaf nu kun je Peroni Nastro Azzuro combineren met de Peroni Mais Croccante! Perfect voor een aperitivo.

De verrassende smaak van Peroni wordt gecreëerd door de toevoeging van een speciaal ingrediënt: exclusieve Italiaanse maïs. De toevoeging van deze maïs zorgt voor een sprankelende, frisse smaak en geeft het bier een lichte gouden kleur. Om dit unieke ingrediënt van Peroni uit te lichten, heeft het Michelinsterren chefkok-duo van restaurant Bros’ uit Italië een speciale snack ontwikkeld. De chefkoks hebben de Italiaanse maïs van Peroni een unieke smaak gegeven en deze omgetoverd tot krokante snack!

SCROLL

Michelinsterren snack

In het zuiden van Italië hebben Floriano Pellegrino en Isabella Potì het Michelinster-restaurant Bros’. Elke dag maakt het Italiaanse duo hier de meest bijzondere en smaakvolle gerechten. Het duo houdt ervan om 'out of the box' te denken en te experimenteren met eten. Zo ook met de Peroni Mais Croccante.

Door verschillende smaken aan de maïs toe te voegen heeft het duo een nieuw lichthartige snack weten te creëren. De smaak van de maïs-snack is Smoked Chilli Pepper, geïnspireerd door Zuid-italië. De rokerige, pittige smaak van de maïs-snack sluit mooi aan bij de zachte citrustinten van Peroni. Een perfecte combinatie met Peroni Nastro Azzuro!

 

Waar kan je het proeven?

Benieuwd naar de smaak van de Italiaanse maïs-snack met een vleugje Smoked Chilli Pepper? Vanaf nu krijg je in een van de deelnemende horecazaken bij aankoop van een Peroni Nastro Azzuro, een zakje Peroni Mais Croccante gratis*! Kom je de nieuwe Peroni Mais Croccante proeven? Klik hier voor alle deelnemende horecazaken en vind een zaak bij jou in de buurt.

*Zolang de voorraad strekt

overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.